085 - 106 17 19

Letselschade advocaat nodig in Rotterdam?

Whiplash advocaat Rotterdam

Heeft u een whiplash opgelopen? Een whiplash advocaat in Rotterdam kan u helpen de schadevergoeding te krijgen waar u recht op heeft. Lees hieronder alles over wat onze whiplash advocaat in Rotterdam voor u kan betekenen of bel ons direct voor hulp of advies: 085 - 106 17 19.

Wat te doen bij een whiplash?

Als u een whiplash heeft opgelopen in het verkeer kunt u de veroorzaker aansprakelijk stellen. Het herstel van whiplash trauma kan lang duren en de behandeling kan veel geld kosten. Daarnaast kunt u mogelijk niet werken, waardoor u ook inkomen misloopt. Als u zich zowel om uw herstel, als over uw financiële situatie moet bekommeren, komt dit uw genezingsproces niet ten goede. Daarom is het belangrijk dat u hier professionele ondersteuning bij krijgt. Onze letselschade advocaat in Rotterdam staat voor u klaar.

Whiplash advocaat van De Letselschade Raetsman

De whiplash advocaten van De Letselschade Raetsman in Rotterdam beschikken over ruime kennis en ervaring over whiplash zaken. Wij kunnen u dan ook uitstekend van dienst zijn bij het eisen van een schadevergoeding. Als whiplash advocaat in Rotterdam en de omgeving hebben wij vele whiplash zaken succesvol afgesloten en we zullen er alles aan doen om voor u de schadevergoeding te verkrijgen die u toekomt.

Whiplash advocaat Rotterdam inschakelen

Aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen. Wij zorgen dat een ervaren whiplash advocaat u bijstaat. Ook voor vragen, advies of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Ook kunt u bellen voor een het maken van een afspraak op ons kantoor. Een eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis.

 
 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Vakkundig en helder advies
  • Gratis adviesgesprek
  • Lid van de Nederlandse orde van Advocaten, Initiatiefnemer 0800-Ongeval

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Bedrijfsongevallen
• Verkeersongevallen
• Productfouten
• Zedendelicten
• Geweldsmisdrijven

Werkgebied

Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Slikkerveer, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel.

Hoofdvestiging