010 - 600 11 45

Letselschade advocaat nodig in Rotterdam?

Whiplash advocaat Rotterdam

Heeft u een whiplash opgelopen? Een whiplash advocaat in Rotterdam kan u helpen de schadevergoeding te krijgen waar u recht op heeft. Lees hieronder alles over wat onze whiplash advocaat in Rotterdam voor u kan betekenen of bel ons direct voor hulp of advies: 010 - 600 11 45.

Wat te doen bij een whiplash?

Als u een whiplash heeft opgelopen in het verkeer kunt u de veroorzaker aansprakelijk stellen. Het herstel van whiplash trauma kan lang duren en de behandeling kan veel geld kosten. Daarnaast kunt u mogelijk niet werken, waardoor u ook inkomen misloopt. Als u zich zowel om uw herstel, als over uw financiële situatie moet bekommeren, komt dit uw genezingsproces niet ten goede. Daarom is het belangrijk dat u hier professionele ondersteuning bij krijgt. Onze letselschade advocaat in Rotterdam staat voor u klaar.

Whiplash advocaat van Solstad Advocaten

De whiplash advocaten van Solstad Advocaten in Rotterdam beschikken over ruime kennis en ervaring over whiplash zaken. Wij kunnen u dan ook uitstekend van dienst zijn bij het eisen van een schadevergoeding. Als whiplash advocaat in Rotterdam en de omgeving hebben wij vele whiplash zaken succesvol afgesloten en we zullen er alles aan doen om voor u de schadevergoeding te verkrijgen die u toekomt.

Whiplash advocaat Rotterdam inschakelen

Aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen. Wij zorgen dat een ervaren whiplash advocaat u bijstaat. Ook voor vragen, advies of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Ook kunt u bellen voor een het maken van een afspraak op ons kantoor in Rotterdam. Een eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis.

 
Helge Solstad letselschade advocaat

Uw letselschade advocaat

LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logo

Ons kantoor is opgericht door Helge Solstad, die sinds 1989 als advocaat werkzaam is. Door de lidmaatschappen van de LSA, ASP en WAA, die door de Orde zijn erkend als verenigingen die bijzonder gekwalificeerde advocaten als lid heeft, is mr. H. Solstad gerechtigd het keurmerk specialisatieverenigingen te gebruiken. Er is specifiek de keuze gemaakt om uitsluitend voor slachtoffers op te treden. Wij blijven onvoorwaardelijk betrokken bij slachtoffers.

De gedachte bij ons letselschade advocatenkantoor is dat specialisatie de kwaliteit van de dienstverlening ten goede komt. Als advocaten hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van aansprakelijkheid en personenschade. We zijn bovendien aangesloten bij specialisatieverenigingen zoals de vereniging van letselschadeadvocaten die uitsluitend voor slachtoffers opkomen, de ASP, en de vereniging voor letselschade advocaten.

 

Waarom Solstad Advocaten?

  • Vakkundig en helder advies
  • Gratis adviesgesprek
  • Lidmaatschap dhr. mr. H. Solstad specialisatieverenigingen LSA, ASP, WAA en LANGZS

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Bedrijfsongevallen
• Verkeersongevallen
• Productfouten
• Zedendelicten
• Geweldsmisdrijven

Algemene-Voorwaarden Kantoorklachtenregeling Privacystatement

Werkgebied

Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Slikkerveer, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel.

Hoofdvestiging