085 - 106 17 19

Letselschade advocaat nodig in Rotterdam?

Betrokken bij een bedrijfsongeval in Rotterdam?

Helaas komen ongevallen op de bedrijfsvloer nog steeds regelmatig voor. Er is sprake van een bedrijfsongeval als u lichamelijk of psychisch letsel oploopt op uw werk. Dit kan een gebroken been zijn na een ongelukkige val door een fout van een collega tot letsel door gebrekkige veiligheidsmaatregelen van uw werkgever.

Letselschade na bedrijfsongeval verhalen

U kunt de schade van een arbeidsongeval verhalen in de vorm van een vergoeding. Soms kan de relatie met uw baas hier ernstig onder lijden of kan een conflict over en bedrijfsongeval voor diverse strubbelingen zorgen, die het voor u lastig maken om weer te werken voor uw werkgever. De Letselschade Raetsman, uw letselschade advocaat in Rotterdam en omgeving, probeert in dergelijke situaties de rust te bewaren en samen met u te werken aan een basis voor verdere samenwerking.

Deskundige juridische hulp

Voor juridische hulp na een ongeluk op het werk is het verstandig om een ervaren expert in te schakelen. De procedure voor een schadevergoedingsclaim kan namelijk lang duren en erg ingewikkeld zijn. De Letselschade Raetsman te Rotterdam kunnen u hierbij uitstekend van dienst zijn. Wij weten welke stappen gezet moeten worden om de schadevergoeding te regelen waar u recht op heeft. Bent u arbeidsongeschikt na bedrijfsongeval? Neem direct contact met ons op voor vragen of het maken van een vrijblijvende afspraak.

 
 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Vakkundig en helder advies
  • Gratis adviesgesprek
  • Lid van de Nederlandse orde van Advocaten, Initiatiefnemer 0800-Ongeval

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Bedrijfsongevallen
• Verkeersongevallen
• Productfouten
• Zedendelicten
• Geweldsmisdrijven

Werkgebied

Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Slikkerveer, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel.

Hoofdvestiging