010 - 600 11 45

Letselschade advocaat nodig in Rotterdam?

Betrokken bij een bedrijfsongeval in Rotterdam?

Helaas komen ongevallen op de bedrijfsvloer nog steeds regelmatig voor. Er is sprake van een bedrijfsongeval als u lichamelijk of psychisch letsel oploopt op uw werk. Dit kan een gebroken been zijn na een ongelukkige val door een fout van een collega tot letsel door gebrekkige veiligheidsmaatregelen van uw werkgever.

Letselschade na bedrijfsongeval verhalen

U kunt de schade van een arbeidsongeval verhalen in de vorm van een vergoeding. Soms kan de relatie met uw baas hier ernstig onder lijden of kan een conflict over en bedrijfsongeval voor diverse strubbelingen zorgen, die het voor u lastig maken om weer te werken voor uw werkgever. Solstad Advocaten, uw letselschade advocaat in Rotterdam en omgeving, probeert in dergelijke situaties de rust te bewaren en samen met u te werken aan een basis voor verdere samenwerking.

Deskundige juridische hulp

Voor juridische hulp na een ongeluk op het werk is het verstandig om een ervaren expert in te schakelen. De procedure voor een schadevergoedingsclaim kan namelijk lang duren en erg ingewikkeld zijn. Solstad Advocaten te Rotterdam kunnen u hierbij uitstekend van dienst zijn. Wij weten welke stappen gezet moeten worden om de schadevergoeding te regelen waar u recht op heeft. Bent u arbeidsongeschikt na bedrijfsongeval? Neem direct contact met ons op voor vragen of het maken van een vrijblijvende afspraak.

 
Helge Solstad letselschade advocaat

Uw letselschade advocaat

LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logo

Ons kantoor is opgericht door Helge Solstad, die sinds 1989 als advocaat werkzaam is. Door de lidmaatschappen van de LSA, ASP en WAA, die door de Orde zijn erkend als verenigingen die bijzonder gekwalificeerde advocaten als lid heeft, is mr. H. Solstad gerechtigd het keurmerk specialisatieverenigingen te gebruiken. Er is specifiek de keuze gemaakt om uitsluitend voor slachtoffers op te treden. Wij blijven onvoorwaardelijk betrokken bij slachtoffers.

De gedachte bij ons letselschade advocatenkantoor is dat specialisatie de kwaliteit van de dienstverlening ten goede komt. Als advocaten hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van aansprakelijkheid en personenschade. We zijn bovendien aangesloten bij specialisatieverenigingen zoals de vereniging van letselschadeadvocaten die uitsluitend voor slachtoffers opkomen, de ASP, en de vereniging voor letselschade advocaten.

 

Waarom Solstad Advocaten?

  • Vakkundig en helder advies
  • Gratis adviesgesprek
  • Lidmaatschap dhr. mr. H. Solstad specialisatieverenigingen LSA, ASP, WAA en LANGZS

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Bedrijfsongevallen
• Verkeersongevallen
• Productfouten
• Zedendelicten
• Geweldsmisdrijven

Algemene-Voorwaarden Kantoorklachtenregeling Privacystatement

Werkgebied

Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Slikkerveer, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel.

Hoofdvestiging