085 - 106 17 19

Letselschade advocaat nodig in Rotterdam?

Aanrijding meegemaakt in Rotterdam of omgeving?

Bent u betrokken geraakt bij een aanrijding? Heeft u een whiplash overgehouden aan de botsing? Een dergelijk ongeval heeft vaak grote impact op u leven, vooral als u blijvende gevolgen heeft overgehouden aan het voorval, zoals een whiplash. U zult dan nog meerdere malen stil blijven staan bij de dag van de botsing. Gelukkig kunt u de kosten verhalen op degene die aansprakelijk is voor het ongeval. Schakel daarom direct een expert in die u kan helpen bij het juridische proces. Onze letselschade advocaat in Rotterdam staat voor u klaar! De Letselschade Raetsman helpt u.

Fietsongeval

Fietsers en voetgangers zijn kwetsbare verkeersdeelnemers. Dit houdt in dat zij bij een botsing met een auto ernstig letsel kunnen oplopen. Mogelijke gevolgen zijn hoge ziekenhuiskosten en inkomensschade, omdat u minder of niet kunt werken. Bij een aanrijding is de automobilist dan ook bijna altijd aansprakelijk wanneer deze een fietser of voetganger aanrijdt. Bij kinderen onder de 14 jaar is de bestuurder voor 100% aansprakelijk, bij mensen boven de 14 jaar is de automobilist voor minstens 50% aansprakelijk voor de aanrijding.

Juridische hulp in Rotterdam

Bij ons staan uw belangen voorop. De advocaten van De Letselschade Raetsman in Rotterdam staan u dan ook graag bij in dit proces. Voor meer informatie, vragen of advies kunt u contact met ons opnemen. Ook voor het maken van een afspraak op ons kantoor in Rotterdam, kunt u contact met ons opnemen. Een eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis.

 
 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Vakkundig en helder advies
  • Gratis adviesgesprek
  • Lid van de Nederlandse orde van Advocaten, Initiatiefnemer 0800-Ongeval

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Bedrijfsongevallen
• Verkeersongevallen
• Productfouten
• Zedendelicten
• Geweldsmisdrijven

Werkgebied

Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Slikkerveer, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel.

Hoofdvestiging