085 - 106 17 19

Letselschade advocaat nodig in Rotterdam?

Slachtoffer van verkeersongeval in Rotterdam

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Dit geldt helaas ook voor een verkeersongeval. Gelukkig lopen veel verkeersongevallen met een sisser af en laten ze u met de schrik vrijkomen, maar het kan ook zijn dat u letsel oploopt. Lees verder over letselschade bij een verkeersongeval of neem meteen contact op met onze letselschade advocaat in Rotterdam.

Blijvend letsel na ongeval

Een dergelijk ongeval heeft echter vaak een grote impact op uw leven en u kunt er nog lange tijd ontdaan van zijn. Vooral als u blijvende gevolgen heeft overgehouden aan het voorval, zult u nog meerdere malen stil staan bij de dag dat het plaatsvond. Zo kunt u bijvoorbeeld fysiek letsel, psychologische trauma’s of financiële schade oplopen naar aanleiding van een verkeersongeval. Gelukkig kunt u alle kosten verhalen op degene die aansprakelijk is voor het ongeval. Het is dan ook belangrijk om zo snel mogelijk een expert in te schakelen. In de omgeving van Rotterdam staan de advocaten van De Letselschade Raetsman voor u klaar!

Juridische hulp na een verkeersongeval

Bij De Letselschade Raetsman in Rotterdam staan uw belangen voorop. Wanneer u zelf niet aansprakelijk bent voor de aanrijding, zal de aansprakelijke partij de kosten voor uw rechtshulp vergoeden en kunt u kosteloos een beroep doen op onze letselschadespecialisten. Voor vragen of meer informatie over uw zaak omtrent letselschade na een ongeval kunt u contact met ons opnemen. Een eerste gesprek is altijd gratis en verplicht u tot niets. Wij geven graag antwoord op al u vragen en proberen samen met u een passende oplossing te vinden voor uw zaak.

 
 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Vakkundig en helder advies
  • Gratis adviesgesprek
  • Lid van de Nederlandse orde van Advocaten, Initiatiefnemer 0800-Ongeval

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Bedrijfsongevallen
• Verkeersongevallen
• Productfouten
• Zedendelicten
• Geweldsmisdrijven

Werkgebied

Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Slikkerveer, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel.

Hoofdvestiging