085 - 106 17 19

Letselschade advocaat nodig in Rotterdam?

Aansprakelijkheid bedrijfsongeval vaststellen

Wanneer u schade oploopt na een bedrijfsongeval heeft u recht op een schadevergoeding. Om deze vergoeding te krijgen, moet u de veroorzaker van het ongeval aansprakelijk stellen. Bij het vaststellen van de aansprakelijkheid bedrijfsongeval kunnen veel spanningen komen kijken. De werknemer wil zijn of haar baan niet op het spel zetten. Toch is belangrijk om een schadevergoeding te claimen als u denkt zelf niet aansprakelijk te zijn. U kunt hier het beste juridische hulp bij inschakelen. De Letselschade Raetsman te Rotterdam is u graag van dienst.

Soms is het lastig om aansprakelijkheid vast te stellen, bijvoorbeeld wanneer er veel mensen bij het ongeval betrokken zijn. Vaak is het dan lastig om te bewijzen dat u zelf geen schuld heeft. In dat geval is het verstandig om juridische hulp in te schakelen.

Werkgever aansprakelijk stellen voor schade

Een bedrijf aansprakelijk stellen voor schade vergt veel juridische kennis. De letselschade advocaat in Rotterdam van De Letselschade Raetsman heeft ruime ervaring met letselschade zaken. De aansluiting bij verschillende verenigingen zorgt ervoor dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen het letselschaderecht. Wij kunnen u de rechtshulp bieden waar u behoefte aan heeft. Neem voor vragen of meer informatie direct contact met ons op via 085 - 106 17 19. U kunt ook een afspraak maken via het contactformulier. Wij staan u graag te woord!

 
 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Vakkundig en helder advies
  • Gratis adviesgesprek
  • Lid van de Nederlandse orde van Advocaten, Initiatiefnemer 0800-Ongeval

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Bedrijfsongevallen
• Verkeersongevallen
• Productfouten
• Zedendelicten
• Geweldsmisdrijven

Werkgebied

Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Slikkerveer, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel.

Hoofdvestiging