010 - 600 11 45

Letselschade advocaat nodig in Rotterdam?

Aansprakelijkheid bedrijfsongeval vaststellen

Wanneer u schade oploopt na een bedrijfsongeval heeft u recht op een schadevergoeding. Om deze vergoeding te krijgen, moet u de veroorzaker van het ongeval aansprakelijk stellen. Bij het vaststellen van de aansprakelijkheid bedrijfsongeval kunnen veel spanningen komen kijken. De werknemer wil zijn of haar baan niet op het spel zetten. Toch is belangrijk om een schadevergoeding te claimen als u denkt zelf niet aansprakelijk te zijn. U kunt hier het beste juridische hulp bij inschakelen. Solstad Advocaten te Rotterdam is u graag van dienst.

Soms is het lastig om aansprakelijkheid vast te stellen, bijvoorbeeld wanneer er veel mensen bij het ongeval betrokken zijn. Vaak is het dan lastig om te bewijzen dat u zelf geen schuld heeft. In dat geval is het verstandig om juridische hulp in te schakelen.

Werkgever aansprakelijk stellen voor schade

Een bedrijf aansprakelijk stellen voor schade vergt veel juridische kennis. De letselschade advocaat in Rotterdam van Solstad Advocaten heeft ruime ervaring met letselschade zaken. De aansluiting bij verschillende verenigingen zorgt ervoor dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen het letselschaderecht. Wij kunnen u de rechtshulp bieden waar u behoefte aan heeft. Neem voor vragen of meer informatie direct contact met ons op via 010 - 600 11 45. U kunt ook een afspraak maken via het contactformulier. Wij staan u graag te woord!

 
Helge Solstad letselschade advocaat

Uw letselschade advocaat

LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logo

Ons kantoor is opgericht door Helge Solstad, die sinds 1989 als advocaat werkzaam is. Door de lidmaatschappen van de LSA, ASP en WAA, die door de Orde zijn erkend als verenigingen die bijzonder gekwalificeerde advocaten als lid heeft, is mr. H. Solstad gerechtigd het keurmerk specialisatieverenigingen te gebruiken. Er is specifiek de keuze gemaakt om uitsluitend voor slachtoffers op te treden. Wij blijven onvoorwaardelijk betrokken bij slachtoffers.

De gedachte bij ons letselschade advocatenkantoor is dat specialisatie de kwaliteit van de dienstverlening ten goede komt. Als advocaten hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van aansprakelijkheid en personenschade. We zijn bovendien aangesloten bij specialisatieverenigingen zoals de vereniging van letselschadeadvocaten die uitsluitend voor slachtoffers opkomen, de ASP, en de vereniging voor letselschade advocaten.

 

Waarom Solstad Advocaten?

  • Vakkundig en helder advies
  • Gratis adviesgesprek
  • Lidmaatschap dhr. mr. H. Solstad specialisatieverenigingen LSA, ASP, WAA en LANGZS

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Bedrijfsongevallen
• Verkeersongevallen
• Productfouten
• Zedendelicten
• Geweldsmisdrijven

Algemene-Voorwaarden Kantoorklachtenregeling Privacystatement

Werkgebied

Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Slikkerveer, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel.

Hoofdvestiging