085 - 106 17 19

Letselschade advocaat nodig in Rotterdam?

Schadevergoeding aanvragen in Rotterdam

Als u buiten uw schuld betrokken bent geraakt met een ongeval en hier letsel door heeft opgelopen, kunt u een schadevergoeding claimen. Dit betekent dat u de kosten kunt verhalen op de veroorzaker, denk hierbij bijvoorbeeld aan ziekenhuiskosten of gemist inkomen. U kunt een letselschadevergoeding krijgen voor materiële en immateriële schade. Materiële schade heeft betrekking op de directe kosten die u heeft gemaakt ten gevolge van het ongeval. De psychische en emotionele schade vallen onder immateriële schade. De letselschade advocaat in Rotterdam van De Letselschade Raetsman staat u hier graag in bij.

Deskundige hulp bij letselschadeclaim

Om ervoor te zorgen dat u daadwerkelijk de schadevergoeding ontvangt waar u recht op heeft, is het raadzaam om een ervaren specialist in te schakelen. Er zijn namelijk veel complexe procedures die gevolgd moeten worden wanneer u een schadeclaim indient. Dit kunt u dan ook het beste overlaten aan de advocaten van De Letselschade Raetsman te Rotterdam.

Schadeclaim indienen

Wij proberen er eerst met de tegenpartij zelf uit te komen, zodat het niet uitgevochten hoeft te worden in de rechtbank. Dit doen wij door in overleg te gaan met de aansprakelijke, eventueel met bemiddeling van een mediator. In veel gevallen lukt dit en wordt er een langdurige juridische procedure voorkomen. Wilt u meer informatie of advies? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan snel contact op met ons kantoor in Rotterdam.

 
 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Vakkundig en helder advies
  • Gratis adviesgesprek
  • Lid van de Nederlandse orde van Advocaten, Initiatiefnemer 0800-Ongeval

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Bedrijfsongevallen
• Verkeersongevallen
• Productfouten
• Zedendelicten
• Geweldsmisdrijven

Werkgebied

Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Slikkerveer, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel.

Hoofdvestiging