010 - 600 11 45

Letselschade advocaat nodig in Rotterdam?

Letselschade door medische fout in Rotterdam?

Wanneer u naar een arts gaat, gaat u er vanuit dat u zo goed mogelijk geholpen wordt. Toch gaat er nog regelmatig iets mis in de gezondheidszorg. Deze medische fouten worden niet alleen door artsen veroorzaakt, maar ook door bijvoorbeeld verpleegkundigen, fysiotherapeuten en andere medewerkers in de gezondheidszorg.

Letsel na medische fout verhalen

Wanneer er iets mis is gegaan en u loopt schade op, betekent dat niet direct dat u ook recht heeft op een schadevergoeding. U moet namelijk kunnen bewijzen dat er sprake is van een fout. Er is sprake van een medische misser wanneer de arts onzorgvuldig is geweest of wanneer er sprake is van nalatigheid. Solstad Advocaten te Rotterdam kan u hierbij van dienst zijn.

Juridische bijstand na een medische misser

Wanneer u een schadevergoeding wilt claimen van een arts of ziekenhuis, is het raadzaam om een letselschade advocaat medische fouten in te schakelen. Een letselschadezaak is namelijk vaak een langdurig en ingewikkeld proces. Het is belangrijk om alles correct en nauwkeurig te documenteren. Een medisch advocaat van Solstad Advocaten in Rotterdam helpt u hier graag bij. Onze letselschade advocaat in Rotterdam heeft specialistische ervaring op het gebied van schadeclaims omtrent medische fouten. Het is van belang om zo snel mogelijk een letselschadespecialist in te schakelen, want hoe langer u wacht, des te lastiger het wordt om de medische fout te achterhalen en vast te stellen.

 
Helge Solstad letselschade advocaat

Uw letselschade advocaat

LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logo

Ons kantoor is opgericht door Helge Solstad, die sinds 1989 als advocaat werkzaam is. Door de lidmaatschappen van de LSA, ASP en WAA, die door de Orde zijn erkend als verenigingen die bijzonder gekwalificeerde advocaten als lid heeft, is mr. H. Solstad gerechtigd het keurmerk specialisatieverenigingen te gebruiken. Er is specifiek de keuze gemaakt om uitsluitend voor slachtoffers op te treden. Wij blijven onvoorwaardelijk betrokken bij slachtoffers.

De gedachte bij ons letselschade advocatenkantoor is dat specialisatie de kwaliteit van de dienstverlening ten goede komt. Als advocaten hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van aansprakelijkheid en personenschade. We zijn bovendien aangesloten bij specialisatieverenigingen zoals de vereniging van letselschadeadvocaten die uitsluitend voor slachtoffers opkomen, de ASP, en de vereniging voor letselschade advocaten.

 

Waarom Solstad Advocaten?

  • Vakkundig en helder advies
  • Gratis adviesgesprek
  • Lidmaatschap dhr. mr. H. Solstad specialisatieverenigingen LSA, ASP, WAA en LANGZS

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Bedrijfsongevallen
• Verkeersongevallen
• Productfouten
• Zedendelicten
• Geweldsmisdrijven

Algemene-Voorwaarden Kantoorklachtenregeling Privacystatement

Werkgebied

Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Slikkerveer, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel.

Hoofdvestiging