085 - 106 17 19

Letselschade advocaat nodig in Rotterdam?

Letselschade door medische fout in Rotterdam?

Wanneer u naar een arts gaat, gaat u er vanuit dat u zo goed mogelijk geholpen wordt. Toch gaat er nog regelmatig iets mis in de gezondheidszorg. Deze medische fouten worden niet alleen door artsen veroorzaakt, maar ook door bijvoorbeeld verpleegkundigen, fysiotherapeuten en andere medewerkers in de gezondheidszorg.

Letsel na medische fout verhalen

Wanneer er iets mis is gegaan en u loopt schade op, betekent dat niet direct dat u ook recht heeft op een schadevergoeding. U moet namelijk kunnen bewijzen dat er sprake is van een fout. Er is sprake van een medische misser wanneer de arts onzorgvuldig is geweest of wanneer er sprake is van nalatigheid. De Letselschade Raetsman te Rotterdam kan u hierbij van dienst zijn.

Juridische bijstand na een medische misser

Wanneer u een schadevergoeding wilt claimen van een arts of ziekenhuis, is het raadzaam om een letselschade advocaat medische fouten in te schakelen. Een letselschadezaak is namelijk vaak een langdurig en ingewikkeld proces. Het is belangrijk om alles correct en nauwkeurig te documenteren. Een medisch advocaat van De Letselschade Raetsman in Rotterdam helpt u hier graag bij. Onze letselschade advocaat in Rotterdam heeft specialistische ervaring op het gebied van schadeclaims omtrent medische fouten. Het is van belang om zo snel mogelijk een letselschadespecialist in te schakelen, want hoe langer u wacht, des te lastiger het wordt om de medische fout te achterhalen en vast te stellen.

 
 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Vakkundig en helder advies
  • Gratis adviesgesprek
  • Lid van de Nederlandse orde van Advocaten, Initiatiefnemer 0800-Ongeval

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Bedrijfsongevallen
• Verkeersongevallen
• Productfouten
• Zedendelicten
• Geweldsmisdrijven

Werkgebied

Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Slikkerveer, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel.

Hoofdvestiging