085 - 106 17 19

Letselschade advocaat nodig in Rotterdam?

Blog

Blog letselschade

In dit blog behandelen wij allerlei relevante onderwerpen voor de branche, maar ook vooral voor letselschadeslachtoffers. Denk bijvoorbeeld aan hoe schadevergoedingen precies werken, welke belangen er meestal spelen binnen zaken, wat we kunnen leren van de zaken in het verleden, hoe smartengeld berekent wordt en nog veel meer. We proberen ook zoveel mogelijk ontwikkelingen binnen de branche te delen, zodat alles up to date is en we het beste uit zaken kunnen halen.

Waarom een blog over letselschade?

Uiteraard is het onze passie en delen wij graag onze passie. Door het delen van onze kennis en ervaring op het gebied van letselschade hopen wij ook breed verspreid begrip te krijgen voor zaken binnen dit rechtsgebied. Hierbij gaan we in op uiteenlopende onderwerpen. Wanneer mensen kunnen lezen over een bepaald onderwerp kunnen ze ook een mening vormen en meepraten. Dit is erg belangrijk in een participerende samenleving, waarbij iedereen zijn of haar stem moet laten horen.

Blog letselschade lezen

Hieronder kunt u een kijkje nemen bij de verschillende blogartikelen. Lees ze gerust door. Mocht u een vraag hebben, bel dan gerust 085 - 106 17 19. Wij staan u te woord en beantwoorden uw vraag.

 

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Bedrijfsongevallen
• Verkeersongevallen
• Productfouten
• Zedendelicten
• Geweldsmisdrijven

Werkgebied

Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Slikkerveer, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel.

Hoofdvestiging