010 - 600 11 45

Letselschade advocaat nodig in Rotterdam?

Blog

Blog letselschade

In dit blog behandelen wij allerlei relevante onderwerpen voor de branche, maar ook vooral voor letselschadeslachtoffers. Denk bijvoorbeeld aan hoe schadevergoedingen precies werken, welke belangen er meestal spelen binnen zaken, wat we kunnen leren van de zaken in het verleden, hoe smartengeld berekent wordt en nog veel meer. We proberen ook zoveel mogelijk ontwikkelingen binnen de branche te delen, zodat alles up to date is en we het beste uit zaken kunnen halen.

Waarom een blog over letselschade?

Uiteraard is het onze passie en delen wij graag onze passie. Door het delen van onze kennis en ervaring op het gebied van letselschade hopen wij ook breed verspreid begrip te krijgen voor zaken binnen dit rechtsgebied. Hierbij gaan we in op uiteenlopende onderwerpen. Wanneer mensen kunnen lezen over een bepaald onderwerp kunnen ze ook een mening vormen en meepraten. Dit is erg belangrijk in een participerende samenleving, waarbij iedereen zijn of haar stem moet laten horen.

Blog letselschade lezen

Hieronder kunt u een kijkje nemen bij de verschillende blogartikelen. Lees ze gerust door. Mocht u een vraag hebben, bel dan gerust 010 - 600 11 45. Wij staan u te woord en beantwoorden uw vraag.

 
Helge Solstad letselschade advocaat

Uw letselschade advocaat

LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logo

Ons kantoor is opgericht door Helge Solstad, die sinds 1989 als advocaat werkzaam is. Door de lidmaatschappen van de LSA, ASP en WAA, die door de Orde zijn erkend als verenigingen die bijzonder gekwalificeerde advocaten als lid heeft, is mr. H. Solstad gerechtigd het keurmerk specialisatieverenigingen te gebruiken. Er is specifiek de keuze gemaakt om uitsluitend voor slachtoffers op te treden. Wij blijven onvoorwaardelijk betrokken bij slachtoffers.

De gedachte bij ons letselschade advocatenkantoor is dat specialisatie de kwaliteit van de dienstverlening ten goede komt. Als advocaten hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van aansprakelijkheid en personenschade. We zijn bovendien aangesloten bij specialisatieverenigingen zoals de vereniging van letselschadeadvocaten die uitsluitend voor slachtoffers opkomen, de ASP, en de vereniging voor letselschade advocaten.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Bedrijfsongevallen
• Verkeersongevallen
• Productfouten
• Zedendelicten
• Geweldsmisdrijven

Algemene-Voorwaarden Kantoorklachtenregeling Privacystatement

Werkgebied

Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Slikkerveer, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel.

Hoofdvestiging