010 - 600 11 45

Letselschade advocaat nodig in Rotterdam?

Uw letselschadespecialist in Rotterdam en omstreken

De advocaten van Solstad Advocaten in Rotterdam zijn uw letselschadespecialisten. Ons kantoor is opgericht door Helge Solstad, die al sinds 1989 werkzaam is als letselschade advocaat in Rotterdam. Ons advocatenkantoor heeft zich vanaf het begin beziggehouden met rechtsbijstand aan slachtoffers van ongevallen. Wij hebben de keuze gemaakt om als letselschadespecialist uitsluitend voor slachtoffers op te treden.

Bij letselschade kunt u denken aan letsel bij verkeersongevallen, bedrijfsongevallen en geweldsdelicten. In de afgelopen jaren heeft Solstad Advocaten vele letselschadezaken met succes afgerond en hebben onze klanten de schadevergoeding gekregen waar ze recht op hadden. Wanneer u ons aan uw zijde neemt als letselschadespecialist, weet u zeker dat u deskundig tegenspel kunt bieden aan grote verzekeringsmaatschappijen.

Neem contact op met Solstad Advocaten letselschadebureau

Wij zijn werkzaam in Rotterdam en de omgeving. Een deel van onze zaken is ook grensoverschrijdend. Wij onderhouden contact met internationale organisaties en zijn gekwalificeerd om juridische hulp te verlenen in Scandinavië. Hierdoor hebben wij inzicht in de wijze waarop letselschadespecialisten in andere landen te werk gaan.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de diensten die wij aan kunnen bieden? Of wilt u direct een vrijblijvende afspraak maken met een letselschade expert? Neem dan direct contact op met Solstad Advocaten!

 
Helge Solstad letselschade advocaat

Uw letselschade advocaat

LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logo

Ons kantoor is opgericht door Helge Solstad, die sinds 1989 als advocaat werkzaam is. Door de lidmaatschappen van de LSA, ASP en WAA, die door de Orde zijn erkend als verenigingen die bijzonder gekwalificeerde advocaten als lid heeft, is mr. H. Solstad gerechtigd het keurmerk specialisatieverenigingen te gebruiken. Er is specifiek de keuze gemaakt om uitsluitend voor slachtoffers op te treden. Wij blijven onvoorwaardelijk betrokken bij slachtoffers.

De gedachte bij ons letselschade advocatenkantoor is dat specialisatie de kwaliteit van de dienstverlening ten goede komt. Als advocaten hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van aansprakelijkheid en personenschade. We zijn bovendien aangesloten bij specialisatieverenigingen zoals de vereniging van letselschadeadvocaten die uitsluitend voor slachtoffers opkomen, de ASP, en de vereniging voor letselschade advocaten.

 

Waarom Solstad Advocaten?

  • Vakkundig en helder advies
  • Gratis adviesgesprek
  • Lidmaatschap dhr. mr. H. Solstad specialisatieverenigingen LSA, ASP, WAA en LANGZS

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Bedrijfsongevallen
• Verkeersongevallen
• Productfouten
• Zedendelicten
• Geweldsmisdrijven

Algemene-Voorwaarden Kantoorklachtenregeling Privacystatement

Werkgebied

Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Slikkerveer, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel.

Hoofdvestiging